Assortiment

Verdi the number one global explorer

Assortiment


Producten van Ver worden via Directe lijnen geïmporteerd. Met zorg zijn de telers in de aanvoerlanden uitgezocht. Regelmatig contact met telers zorgt ervoor dat zij steeds meer betrokken raken, hetgeen de prestatie ten goede komt.

VerDi koestert haar relaties en stelt alles in het werk de eisen die de klant aan het product stelt te vertalen naar de telers. Dit heeft er in de afgelopen jaren toe geleid dat wensen op het gebied van rassen, maten en verpakkingen konden worden ingewilligd. Ook afnemers van uiteenlopende aard in binnen- en buitenland worden door VerDi regelmatig bezocht. Hierdoor ontstaat een inzicht in de afzetmogelijkheden en is men in staat gepaste aanbiedingen te doen. Jaarrond wordt een mooi assortiment aardappelen, groenten en fruit uit landen als Spanje, Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland, Brazilië, Uruguay, Zimbabwe en Namibië aangeboden. Per afnemer wordt het assortiment en het programma op maat gemaakt. Uiteraard is het afleveren in kleinverpakkingen hier een onderdeel van.


Meloenenspecialist


Hoewel VerDi een vrij uitgebreid assortiment biedt aan fruit en Spaanse groenten, heeft zij vooral een goede reputatie verworven als meloenenspecialist. Meloenen waren al voor onze jaartelling bekend bij de Romeinen en Grieken. Door de eeuwen heen is deze vrucht alom gewaardeerd als gezonde lekkernij. De meloen leent zich uitstekend voor kruisingen. Als gevolg daarvan bestaat er een verwarrende hoeveelheid variëteiten. De bekendste zijn honingmeloenen, galiameloenen, cantaloupes, netmeloenen, ogenmeloenen en natuurlijk watermeloenen. VerDi biedt jaarrond een uitgebreid assortiment kwaliteitsmeloenen uit verschillende landen van de wereld.